Sinterklaas liedjes leren spelen op gitaar

Sinterklaasliedjes gitaar

Sinterklaasliedjes op de gitaar spelen? Wacht niet te lang, want het wordt al kouder! In een snel tempo zijn de laatste bladeren van de bomen gevallen. Gelukkig is er ook goed nieuws, want naast de pret in de sneeuw, het schaatsen en de warme chocomelk is er meer. Namelijk 5 december, want dan is het sinterklaasfeest! Nu is het gaaf als je juist op deze dagen je gitaar vaardigheden kunt laten zien. Het spelen van liedjes zou dan toch wel tof zijn of niet? Sinterklaasliedjes op je gitaar spelen gaat niet zo maar, want ook in dit geval is bladmuziek en begeleiding erg belangrijk. Alle sinterklaasliedjes gitaar voor beginners vind je in deze blog.

De tijd dringt want het is al bijna 5 december! Hoe leer je zo snel nog liedjes voor het sinterklaasfeest op je gitaar spelen? Oh wie klopt daar kinderen, Sinterklaas? Nee, het is Koen met zijn cursus om sinterklaasliedjes te spelen op de gitaar. Nu is het begrijpelijk dat je wat meer wilt weten over deze cursus om sinterklaasnummers te leren spelen. Dat kan! Lees snel verder en kom alles te weten over deze speciale gitaarcursus voor jong en oud. Het is namelijk zo dat er speciale sinterklaasliedjes gitaarakkoorden bestaan met daarbij bladmuziek. Daarnaast worden tijdens het sinterklaasliedjes leren spelen ook de tabs en noten behandeld.

Welke sinterklaasliedjes gitaar leren spelen?

Natuurlijk wil je weten welke liedjes je op de gitaar leert spelen. We verklappen een aantal gitaar liedjes de rest blijft een verassing! Wel mag je alvast weten dat alle gitaar liedjes vallen onder de categorie van klassieke liedjes. In principe zijn dit allemaal sinterklaasliedjes gitaar voor beginners, en dus ook voor kinderen geschikt.

Voorbeelden

 • Hoor wie klopt daar kinderen;
 • Sinterklaasje bonne bonne bonne;
 • Zie ginds komt de stoomboot;
 • Sinterklaas Kapoentje;
 • O, kom er eens kijken;
 • Dag Sinterklaasje.

In het volgende filmpje wordt uitgelegd hoe je ‘Sinterklaas Kapoentje’ kunt spelen op de gitaar.

Hoe leer je sinterklaasliedjes op de gitaar spelen?

Niet iedereen speelt gitaar liedjes op basis van akkoorden. Koen wist dat als geen ander! De liedjes zijn namelijk na te spelen, zowel met gitaarakkoorden als noten. Daar blijft het niet bij want de cursus beschikt ook over meespeelbestanden in MP3 formaat. De lesstof is daarentegen ook gewoon uit te printen.

Inhoud gitaarcursus

 • 12 klassieke liedjes voor het sinterklaasfeest;
 • Uitleg met gitaarakkoorden en noten;
 • MP3 meespeelbestanden;
 • Uitgebreide bijlagen om te printen.

Wat leer je tijdens de cursus?

 • Sinterklaasliedjes spelen met gitaarakkoorden en met noten;
 • Barré akkoorden, verschillende aanslagen en je gehoor trainen;
 • Leren meespelen met MP3 bestanden en liedjes.

Sinterklaasliedjes gitaarcursus bestellen?

Wil je graag een online gitaarcursus volgen om sinterklaasnummers te leren spelen op de gitaar? Dat kan! Koen geeft namelijk de mogelijkheid om online deze en andere gitaarcursussen te kopen. Het leuke is dat Koen nog een ‘Speciale Bonus’ geeft bij de aankoop van een cursus. Deze bestaat uit een ‘motivatie poster’ en ‘3 uitgebreide bijlagen van populaire liedjes’.

Gitaarcursus varianten

CursusPrijs
Sintliedjes€ 27,-
Sint + Kerst liedjes€ 37,-
Kerstliedjes€ 27,-

Koen geeft het zelf ook al aan, maar misschien even interessant om te melden. Koen vindt zijn cursus zo goed dat hij een 30 dagen geld terug garantie geeft zonder opgaaf van reden. Dat moet wel iets zeggen over de gitaarcursus of niet? Mocht je de cursus hebben gekocht en je ervaring willen delen met anderen? Dan horen we dat graag! We zijn benieuwd hoe snel jij liedjes leert spelen met behulp van deze cursus.

Heb je nog vragen over het sinterklaasliedjes gitaar leren spelen? Laat dan gerust hieronder een reactie achter. Wij van Onlinemuziekles.com helpen je graag verder in het leren gitaar spelen.

Plaats een reactie